Rreth nesh

B!TONIC është një kompani ndërkombëtare me bazë në Vjenë.Misioni ynë është që të mbrojmë idenë e një jetese të shëndetshme dhe aktive.

B!TONIC është një markë premium i shtesave dietike të zhvilluara posaçërisht për nevojat e njerëzve modernë që përpiqen të kenë një mënyrë jetese të shëndetshme.

Në një botë ku edhe mënyra e jetesës është një zgjidhje, në B!TONIC ne jemi të përkushtuar në përmirësimin e jetës moderne, dhe deri tani e kemi bërë me sukses. Nuk ka rëndësi nëse bëhet fjalë për atletët, gratë shtatzëna, fëmijët ose personat e moshuar, qëllimi ynë është për të ndihmuar të gjithë për të përmirësuar cilësinë tonë të jetës.

Ne përdorim hulumtimet e fundit në fushën e farmakologjisë dhe të ushqyerit për të krijuar produkte tëreja për të gjitha grupet e njerëzve. Qëllimi ynë nuk është thjesht të shesim shtesat dietike por të ndihmojmë konsumatorët të ndjekin një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produktet e përsonalizuara janë zhvilluar ndër të tjera, për atletët, punëtorët,njerëz të moshuar me nevoja të larta ushqyese apo gratë në menopauzë në mënyre optimale për të kompenzuar çdo mangësi nga një dietë të paekuilibruar.

Shëndeti nuk njeh moshë. Qëllimi ynë është të ndihmojmë të gjithë njerëzit të jetojnë në një jetë të vetëdijshme dhe të përmirësojnë shëndetin e tyre afatgjatë.

Shtabi i kompanisë sonë është në Austri, por ne punojmë në të gjithë Evropën për të promovuar një mënyrë jetese të shëndetshme dhe aktive.