Cilësinë

Në punën tonë në B! TONIC ne duam që gjithmonë të sigurojmë standardet më të larta të cilësisë dhe kënaqësisë për klientin. Kjo është arsyeja pse ne ndjekim 6 hapa kyç për përmbushjen e këtyre kritereve:

Hapi 1 - Simptomat

Cilësia: Partneritet me institucionet mjekësore dhe të ushqimit

Ne dëgjojmë me kujdes për atë që na thonë klientët tanë: nga çdo moshë, në çdo karrierë, cilat çështje të ndryshme kanë të bëjnë me shëndetin dhe të ushqyerit. Ne flasim me mjekët me specialitete të ndryshme mjekësore për pacientët e tyre, me farmacistët për çështjet që dëgjojnë në farmaci. Ne flasim me nënat dhe gjyshet e reja, me atletë energjikë dhe punëtorë të stresuar, me gra të interesuara për bukurinë dhe burrat që duan më shumë virility. Ne po flasim për veganet dhe ata për të cilët mishi është një ushqim i zakonshëm, kanabis gluten-intolerant dhe i shëndetshëm. Ne marrim në konsideratë të gjitha përgjigjet e tyre dhe krijojmë listat e simptomave që duhet të trajtojmë.


Hapi 2 - Shkaqet

Cilësia farmaceutike

Ne analizojmë cilat çështje ushqyese kanë dalë nga diskutimi. Ne marrim informacionin përsëri në Vjenë, Austri, ku e diskutojmë atë me nutritionists dhe farmakologët në Universitetin e Vjenës. Ne po flasim me ekspertë nga të gjitha vendet ku punojmë, veçanërisht nga Gjermania. Ne po përpiqemi të identifikojmë problemet dhe shkaqet e jetesës që shkaktojnë simptomat e përmendura në hapin 1.


Hapi 3 - Formula

Cilësia: Formulat inovative të bazuara në studime shkencore

Për çdo kauzë ne zhvillojmë një formulë krejtësisht të re. Bazuar në studimet e fundit në të ushqyerit dhe mjekësinë, ne identifikojmë cilat ushqyes janë të nevojshëm për të trajtuar shkaqe të veçanta. Ne e formulojmë formulën e parë në laborator dhe e provojmë atë për t'u siguruar që i plotëson nevojat, atëherë është nën analizë në Institutin Kombëtar për Hulumtimin e Zhvillimit të Zhvillimit të Ushqimit. Kështu, produktet sigurohen si të sigurt për konsum.


Hapi 4 - Përzgjedhja e përbërësve

Cilësi Vegan

Sapo e dimë se çfarë duam të përfshijmë në formulë, ne fillojmë të hyjmë në detaje. Ne pyesim: nga cili burim natyror duhet të merret një lëndë ushqyese e veçantë që të absorbohet mirë nga trupi? Çfarë duhet të kombinohen për ta bërë më të lehtë për të konsumuar? Si mund të eliminojmë çdo efekt anësor? Kjo periudhë zgjat më së shumti dhe është një periudhë e hulumtimit intensiv. Ne fokusojmë në ekstrakte të pastra bimore, ekstrakte të standardizuara dhe të optimizuara për përdorim të lehtë nga trupi. Kjo është arsyeja pse ne jemi krenarë për produktet që janë më të lehta për t'u absorbuar sesa shtesat standarde, me efekte më të theksuara.


Hapi 5 - Prodhimi

Cilësia: Made in Germany

Për prodhim, ne apelojmë në objektet tona në Gjermani, të cilat operojnë me standarde të larta të cilësisë. Ne sigurohemi që po prodhojmë një produkt PREMIUM duke përdorur laboratore dhe mjete plotësisht të reja.


Hapi 6 - Dorëzimi

Cilësia: Krijuar dhe rekomanduar nga specialistët

Ne sigurohemi që produktet të arrijnë konsumatorin në kohën më të shkurtër të mundshme. Kolegët tanë janë gjithmonë në dispozicion në faqen e internetit për pyetje dhe për t'ju ndihmuar të përdorni produktet në mënyrën më efikase. Ne duam së bashku të krijojmë një të ardhme më të shëndetshme përmes të ushqyerit e bimëve. Ne veprojmë sipas standardeve gjermane në çdo situatë. Ne gjithmonë ju informojmë për oferta speciale dhe produkte të reja, si dhe artikuj dhe buletini me lajme të plota ushqyese.